نصب خانگی و نصب حرفه ای سیستمهای امنیتی

radzad
- شهریور 1, 1400
- 2:54 ب.ظ

هنگامی که تجهیزات امنیت خانگی میخرید، یکی از اولین مواردی که باید در مورد آن تصمیم بگیرید این است که آیا خودتان میخواهید این تجهیزات را نصب کنید یا این کار را به یک متخصص واگذار کنید.
ابزارهایی که برای محافظت از خانهی شما به کار میروند چه خودتان آنها را نصب کنید و چه یک متخصص این کار را انجام بدهد، فرایند تقریبا یکسانی خواهد داشت. این وسایل عموما شامل دوربینهای مدار بسته (فضای بسته، فضای باز، کنترل درها)، حسگرهای در و پنجره، حسگر حرکتی و صفحه کنترل است.در مجموع، خانه و ساکنین آن هستند که مشخص میکنند برای نصب تجهیزات امنیتی، باید نصاب حرفه ای وارد عمل شود یا خودتان هم میتوانید کار را به سرانجام برسانید:
- سیستمهایی که خودتان میتوانید نصب کنید: این سیستمها بیشتر برای کسانی مناسب است که با تکنولوژی آشنایی نصبی دارند، در خانههای یک طبقه کوچک یا آپارتمان زندگی میکنند و ساکنین یا مهمانهای بسیار کمی دارند.
- سیستمهایی که بهتر است یک متخصص نصب کند: این سیستمها بیشتر برای مشتریهایی مناسب است که آشنایی چندانی با تکنولوژی ندارند، خانههایی نسبتا بزرگ یا چند طبقه دارند و لازم است که ساکنین طبقات مختلف به سیستم دسترسی داشته باشند.
مزایا و معایب نصب خانگی سیستمهای امنیتی چیست؟
یکی از دلایل اصلی برای نصب خانگی سیستمهای امنیتی این است که در چنین شرایطی لازم نیست تمام تجهیزات سیستم به یک باره خریداری شود. اگر خیلی مطمئن به هزینه کردن مقدار زیادی پول برای سیستمهای امنیتی نیستید، سراغ روش نصب خانگی بروید تا بتوانید بعضی تجهیزات را اول کار بخرید و بقیه را بعدا تهیه کنید.
اگر خیلی کنجکاوید که بدانید داشتن یک سیستم امنیتی در خانه چه حسی دارد، میتوانید از دوربین امنیتی وای فای خانگی شروع کنید. البته دوربینی که میخرید باید رزولوشن حداقل 1080P داشته باشد، هرچند که مدلهای 4K جدیدتر، جزئیات بهتری هم ارائه میدهند که باعث میشود نتیجهی زوم کردن روی صورت مهمان یا دزدها خیلی بهتر شود. خیلی از این دوربینها ارتباط صوتی دو طرفه هم دارند. این دوربینها تنظیمات صوتی متنوعی هم دارند که میتواند یک هال بزرگ را پوشش دهد و نیاز به حسگرهای دیگر را رفع میکند. هر دوربین امنیتی خانگی هزینه ای بین 24 دلار (حدود 650 هزار تومان در شهریور 1400) تا 200 دلار (حدود 5.5 میلیون تومان در شهریور 1400) خواهد داشت.
زمانی که با تمام ویژگیهای نصب و راه اندازی دوربین، حساسیت تشخیص صدا و حرکت، تعداد دفعات هشدار اشتباه در شبانه روز و شیوهی نظارت کاملا آشنا شدید میتوانید در مورد اضافه کردن دوربینهای جدید تصمیم بگیرید. همچنین میتوانید سیستم امنیتی خانه خود را گسترش دهید که همان دوربین اولیه میتواند جزیی از سیستم جدید باشد. این سیستم هم را میتوان به روش خانگی نصب کرد و یا دست متخصص سپرد.
اگر شما واقعا جویای تکنولوژی باشید، بتوانید سیستم را درست نصب کنید، با زیر و بم آن آشنا شوید و نگهداری و تعمیرات آن را به بهترین نحو انجام بدهید، نصب خانگی میتواند بسیار لذت بخش باشد. اما اگر خیلی میانهی خوبی با تکنولوژی ندارید، نصب خانگی سیستمهای امنیتی خیلی باب میل شما نخواهد بود.
برای نصب خانگی سیستمهای امنیتی، خانههای کوچک بهتر از خانههای بزرگ هستند. بیشتر تجهیزات مدرن امنیتی خانهها، بی سیم هستند. یعنی حسگرها، دوربینها، مانیتورها، ردیابها و … همه باید در محدودهی مرکزی اصلی سیستم یا صفحهی کنترل و شبکهی بیسیم باشند، یا اینکه همه به وای فای خانه متصل باشند. حفاظت از آپارتمانها، با نصب خانگی سیستمهای امنیتی کاری سادهتر است چون اغلب یک طبقه ای هستند، تعداد درها و پنجرهها در آنها کم است و نیازی به دوربین بیرون در ورودی ندارند.
اگر زیاد خانه عوض میکنید، سیستم امنیتی با نصب خانگی را میتوان به آسانی جا به جا کرد. سیستمهای امنیت خانگی که به صورت حرفه ای نصب میشوند، برای یک موقعیت خاص طراحی و برنامه ریزی و انتخاب میشوند و اگر جا به جایی آنها و نصب مجدد آنها در جایی دیگر ناممکن نباشد، حتما خیلی سخت خواهد بود.
در آخر، باید به عامل هزینه هم پرداخت. معمولا برای سیستم با نصب خانگی، فقط باید یک بار هزینه کرد. اگر بخواهید که ویدئوهای ضبط شده همیشه در دسترس باشند، باید مبلغ اندکی پرداخت کنید که خیلی از شرکتها چنین خدماتی را ارائه میدهند، بویژه با امکاناتی که امروزه بواسطه حافظه های ابری در دسترس قرار گرفته است.
مزایا و معایب سیستمهای امنیتی با نصب خانگی
مزایا
- می توان هزینه های مازاد را به مرور انجام داد.
- سادگی جا به جایی از یک خانه به خانهی دیگر.
- نیازی به نظارت حرفه ای ندارد.
معایب
- سختی نصب در ساختمانهای بزرگ و چند طبقه.
- سختی نگهداری و عدم دسترسی به متخصص و احتمالا خدمات در صورت بروز مشکل.
- دامنه نظارت دوربین ها در نصب شخصی معمولا از نظارت حرفه ای کمتر موثر خواهد بود، اگرچه که برخی از سیستمهای با نصب خانگی نیز با هزینه ای جداگانه خدمات نظارت حرفه ای ارائه میدهند.
مزایا و معایب سیستمهای امنیتی خانگی با نصب حرفه ای چیست؟
گاهی خود شما هم میتوانید یک سیستم را نصب و راه اندازی کنید اما به این معنی نیست که اجازه دارید چنین کاری را انجام دهید. برای موثر بودن سیستم امنیتی در یک خانهی بزرگ، ممکن است بهتر باشد که اجازه بدهید یک متخصص آن را نصب کند. در کل، سیستمهای حرفه ای در محیطهای بزرگتر بهتر عمل میکنند، نگهداری آنها سادهتر است، و به راحتی میتوان آن را با ردیابهای دود و سایر تجهیزات خانگی، یکپارچه کرد.
یک متخصص سیستم های امنیتی میگوید: «من به سیستمهای هشداری که خود فرد نصب میکند، بلا استفادهها میگویم. خود مشتری هم بعد از سه سال، یا زمانی که به مشکلی بر بخورند و لازم باشد با کسی تماس بگیرند تا مشکل را برایشان حل کند به سیستم نصبی اش همین را خواهد گفت.»
حتی اگر خانهی شما نسبتا کوچک باشد، نصب سیستمهای حرفه ای در آن هم میتواند مزایایی داشته باشد. متخصص میتواند سیستمی طراحی کند که مختص نیازهای آن خانه باشد. زمانی که به صورت خانگی یک سیستم را نصب میکنید نه تنها باید تصمیم بگیرید که چه تجهیزاتی میخواهید، بلکه باید در مورد محل نصب برای بالا بردن امنیت به بهترین شکل ممکن هم تصمیم گیری کنید. این کار ممکن است از آنچه به نظر میرسد سختتر باشد. مثلا تمام اجزای سیستم باید با هم و در کل با هستهی کنترل سیستم در ارتباط باشند، و علاوه بر این باید بتوانید تمام نقاط ضعف امنیتی خانه از بیرون و داخل را پوشش دهید.
سیستم امنیتی که به صورت حرفه ای نصب شده باشد به سادگی میتواند سایر تجهیزات مانند ردیابهای دود، کربن مونوکسید، سیل و همچنین ترموستاتهای هوشمند و سایر تجهیزات خانگی را در خود داشته باشد. علاوه بر این، یک نصاب حرفه ای میداند که چطور باید تمام این تجهیزات را در دکور خانهی شما جای دهد تا کمتر در معرض دید باشد و دکوراسیون شما را خیلی تحت تاثیر قرار ندهد.
اما عیب اصلی این روش، قیمت آن است. بنا به گفتهی مشاوره امنیتی مستقل در واشنگتن، مایکل سیلوا، برای سیستمی که به صورت حرفه ای نصب شده باشد، ممکن است لازم باشد حداقل 50 درصد بیشتر هزینه کنید. «مشخص است که هزینهی نیروی کار وجود خواهد داشت و اگر نصب حرفه ای بخواهید، باید حتما هزینهی بیشتری هم بکنید چرا که تجهیزات کمی گرانتر خواهد بود». در کنار همهی اینها باید هزینهی ماهانهی نظارت را هم در نظر بگیرید، زیرا سیستمهای خانگی با نصب حرفه ای آپشن نظارت خود به خودی ندارند.
سیستمهای امنیتی با نصب حرفه ای: مزایا و معایب
مزایا
- برای خانه و الزامات آن کاملا شخصی سازی میشوند.
- کیفیت بالاتر و اطمینان بیشتر در نظارت.
- یکپارچه سازی سادهتر با سایر حسگرها و تجهیزاتی که بعدا اضافه میشوند.
معایب
- قیمت بالاتر در مقایسه با سیستمهای غیر حرفه ای، و نیاز ویژه به نظارت حرفه ای.
- نصاب ممکن است شما را مجبور کند بیش از آنچه نیاز دارید تجهیزات بخرید.
- ایجاد مزاحمت برای ساکنین آپارتمان شما به دلیل حضور نصاب.
- سختی انتقال از یک خانه به خانهی دیگر.
بهترین سیستمهای امنیتی نصب خانگی در جهان چیست؟
شاید بخواهید بدانید که بجز بازار ایران، در بازار جهانی سیستم های امنیتی چه خبر است:
SimpliSafe : SimpliSafe یک سیستم امنیتی خانگی با قیمت مناسب و نصب آسان و بدون قرارداد بلند مدت است. این شرکت یک بسته پایه به نام The Foundation را به مشتری ارائه میدهد که با قیمت 229 دلار به فروش میرسد. این بسته شامل یک ایستگاه پایه، یک صفحه کلید بی سیم، یک سنسور ورودی و یک سنسور حرکت است.
Frontpoint :تجهیزات امنیتی که Frontpoint ارائه میدهد نصبی سریع و آسان دارند. بسته اصلی که توسط این شرکت ارائه میشود Safe Home Starter نام دارد و با قیمت 99 دلار است. این بسته شامل هستهی مرکزی، صفحه کلید، دو سنسور درب / پنجره، یک سنسور حرکت، یک تابلوی هشدار در حیاط، یک مجموعه پنج تایی برچسب برای پنجره و یک برچسب در دارد.
Ring Alarm : ویدئوی معروف زنگ در و دوربینها مال این شرکت است که تحت مالکیت آمازون است و در حال حاضر سیستمهای امنیتی خانگی غیر حرفه ای را به فروش میرساند. سیستم غیر حرفه ای 199 دلاری که نام آن Ring Alarm Security Kit است شامل ایستگاه پایه، صفحه کلید، ردیاب حرکتی، حسگر تماس دربها یا پنجرهها و انواع دوربینها است.
Abode: Abode سیستم زنگ خطر خانگی قوی است که نیازی به برنامه ماهانه ندارد. Abode برخلاف رقبای اصلی خود برای نصب خانگی طراحی شده است که بستری باز برای مجموعه وسیعی از دستگاههای اتوماسیون خانگی شخص ثالث است. Abode با استفاده از سنسورهای دوربرد برای اتصال مطمئن، و توانایی تیم نظارتی اش در دسترسی به جدول زمانی و فید مستقیم فیلم ضبط شده از خانهی مشتری، آن را به سیستمی حرفه ای تبدیل میکند.
Protect America: Protect America یک سیستم امنیتی هوشمند با نصب خانگی است که امکانات بسیار کاملی دارد. اگر بین انتخاب سیستم امنیتی با نصب خانگی یا حرفه ای گیر کرده اید، لازم است بدانید که این شرکت خدمات ارزان قیمت خود را با تمرکز بر خدمات پس از فروش به مشتری ارائه میدهد.
بهترین سیستمهای امنیتی با نصب حرفه ای در دنیا چیست؟
Vivint: Vivint Smart Home یک سیستم امنیتی خانه بی سیم و بسیار عالی است که به صورت حرفه ای نصب میشود. Vivint یکی از شرکتهای فناوری اتوماسیون خانگی است و تجهیزات هشدار این شرکت با مجموعه ای گسترده از تجهیزات خانگی برندهای مختلف و شخص ثالث ادغام میشوند. اکثر تجهیزات vinvit در داخل کشور طراحی و تولید شده و تا پنج سال گارانتی و خدمات پس از فروش دارد.
ADT Security: ADT Security بزرگترین شرکت امنیتی در ایالات متحده است و طیف گسترده ای از تجهیزات و خدمات را در حوزهی امنیت و تجهیزات اتوماسیون خانگی از تولید کنندگان مختلف ارائه میدهد. بسیاری از ارزیابان این حوزه به ADT نمره بالایی میدهند با این حال، کیفیت نصب و خدمات به مشتری میتواند براساس فردی که این تجهیزات را نصب و ارائه میکند متفاوت باشد و از این رو نمیتوان اطلاعات دقیقی در مورد قیمتها در وب سایت ADT پیدا کرد.
Xfinity Home : اگر به دنبال یک سیستم امنیتی یکپارچه برای خانهی خود هستید، Xfinity Home Comcast برای شما گزینهی مناسبی خواهد بود. Xfinity Home علاوه بر سیستم هشدار خانگی، تجهیزات امنیتی و دستگاههای خانه هوشمند را برای تکمیل سایر خدمات ارائه شده از جمله اینترنت و تلفن نصب میکند. خدمات این شرکت به این دلیل مطلوب است که تمام تجهیزات اتوماسیون خانگی را به صورت یکجا ارائه میکند.
Brinks Home Security: Brinks Home Security شامل سرویس نظارت موثر و مجموعه ای گسترده ای از پیشرفته ترین تجهیزات امنیتی است میتوان آنها را به صورت مستقیم از خود شرکت Brinks یا از طریق نمایندگیهای مجاز تهیه کرد. با این حال، مدل خدماتی این شرکت قدیمی است و مجموعه ای از تجهیزات را با خدمات سه ساله و قیمت نسبتا بالا ارائه میدهد.
هزینهی نصب سیستمهای امنیتی خانگی چقدر است؟
تجهیزات سیستم امنیتی با نصب خانگی را میتوان جدا جدا خرید. اکثر بستههای کامل سیستم امنیتی خانگی از قیمت 100 تا 200 دلار هستند و شامل کیبورد یا کنترلر، دوربین داخلی، مجموعه ای از حسگرهای در یا پنجره و حسگرهای حرکتی، تابلو و برچسبهای هشدار دهنده ای هستند که به مهاجمان هشدار میدهد که خانهی شما محافظت میشود. بیشتر شرکتهای تولید کنندهی سیستمهای امنیتی با نصب خانگی مانند ADT، Ring Alarm، Simplesafe و Frontpoint تعداد بستهی تجهیزات با اندازههای مختلف ارائه میدهند که قیمت آنها بین 400 تا 700 دلار است. این قیمت به تجهیزاتی بستگی دارد که در بسته وجود دارد.
بعد از انتخاب بستهی مطلوبتان، میتوانید هرچه که لازم داشتید به آن اضافه کنید. اگر به فن آوریهای خانههای هوشمند علاقه دارید، میتوانید ترموستاتهای هوشمند، نورهای هوشمند، درهای اتوماتیک هوشمند گاراژی و قفلهای هوشمند هم استفاده کنید.
بستههای سیستم امنیتی هوشمند خانگی معمولا هزینه ای برای فضای ذخیره سازی ویدئو به صورت ماهانه ندارند، اما میتوان آن را به قیمت ماهیانه خریداری کرد. این قیمت به تعداد دوربینها و میزان ویدئویی که میخواهید ذخیره سازی کنید بستگی دارد. بعضی سیستمهای امنیتی با نصب خانگی نظارت حرفه ای، با قیمتی کمتر هم ارائه میکنند.
هزینهی نصب سیستمهای امنیتی خانگی به صورت حرفه ای در دنیا چقدر است؟
جواب کوتاه این است که، بستگی دارد.
نصابهای سیستمهای حرفه ای امنیتی خانگی دستمزدهای متفاوتی میگیرند. این افراد تجهیزات را گاهی با قیمت بالاتر و گاهی با ضرر به فروش میرسانند و تعرفهی نظارت ماهیانهی آنها نیز متفاوت است که باعث میشود قیمت کلی تغییر زیادی داشته باشد. برخی قیمت تجهیزات را بالاتر میبرند و قیمت نظارت را کم میکنند، و بعضی دیگر هزینهی نصب را روی تجهیزات میگیرند. نظارت حرفه ای ماهیانه که توسط تکنسین حرفه ای انجام شود بین 30 تا 70 دلار در ایالات متحده است.
میزان عادلانه و معمول این است که فروشنده بستهی سخت افزاری اولیه را به صورت رایگان یا ارزان ارائه کند تا بتواند پروژه را بگیرد. در این مرحله، فروشنده سعی خواهد کرد تا شما را قانع کند که تجهیزات بیشتری بخرید. در نهایت فاکتور نصب و خرید تجهیزات شما حدود 700 تا 1000 دلار خواهد بود. به گفتهی پت مورفی مسئول یک شرکت مشاورهی امنیتی در تگزاس، «مشتری اطلاعات چندانی ندارد، نصابها معمولا سعی دارند بیش از نیاز، به مشتری تجهیزات و خدمات بفروشند».
برای اینکه بیشتر از نیازتان تجهیزات نخرید، سعی کنید نقاط کلیدی را پوشش دهید. نقاط کلیدی جاهایی در منزل هستند که بیشترین رفت و آمد در آن مکان اتفاق میافتد و دزدها به احتمال زیاد از همان نقطه وارد ملک شما میشوند. این موقعیتها میتواند شامل درها، خصوصا درهای کشویی، راه پلهها، و اتاقهایی باشد که اشیای ارزشمند خود را در آن نگهداری میکنید.
چطور باید سیستم امنیتی را به صورت خانگی نصب کرد؟
سیستمهای امنیتی با نصب خانگی طوری طراحی شده اند که به راحتی نصب شوند. بستههای این سیستمها عموما شامل کیبورد هسته ای مرکزی به صورت مجزا، و آژیر است. به هیچ گونه ابزاری احتیاج نخواهید داشت مگر اینکه بخواهید حسگر حرکتی یا دوربین روی دیوار نصب کنید. اگر سیستم شما دوربین هم داشته باشد، به سیستم وای فای دو بانده با دسترسی شبکهی 2.4 گیگاهرتزی و اینترنت باند پهن برای استریم همزمان تصاویر ویدئویی احتیاج خواهید داشت.
برای نصب سیستم امنیتی به صورت خانگی مراحل زیر را دنبال کنید:
- نصب هسته اصلی / صفحه کلید: در بیشتر موارد، باید صفحه کلید یا شفحه نمایش کنترل سیستم را کنار در اصلی نصب کنید. این قطعه معمولا چسب دو طرفه یا پیچ دارد و میتوان آن را به صورت دائمی یا موقت نصب کرد. اگر احتمال دارد که در آینده جا به جا شوید و دستگاه را با خود ببرید؛، استفاده از چسب دو طرفه توصیه میشود. صفحه کلید با باتری کار میکند و اگر سیستم شما هسته مرکزی داشته باشد باید آن را به برق متصل کنید. بیشتر هستههای مرکزی باتری پشتیبان دارند که دائما در حال شارژ شدن است و در صورت قطع شدن برق، مورد استفاده قرار میگیرد.
- تنظیم رمزهای امنیتی: اگر هم هستهی مرکزی دارید و هم صفحه کنترل، باید آنها را هم جفت کنید که این کار معمولا توسط اپهای تلفن همراه انجام میشود. بعد از آن، یک یا دو کد فعالسازی / غیرفعالسازی ثبت میشود که معمولا یکی کد ادمین و اصلی است و دیگری کد دسترسی سایر ساکنین خانه است که هر دو در اپ ذخیره میشوند. بیشتر سیستمهای نصب خانگی، روی شبکهی بیسیم خود که جدا از وای فای است فعالیت میکنند. البته دوربینها مشمول این شرایط نمیشوند، یعنی سیستم امنیتی حتی در صورت قطع وای فای باز هم به کار خود ادامه میدهد.
- جفت کردن دوربینها با وای فای: بعد از اینکه صفحه کلید و هستهی مرکزی تنظیم و جفت شدند، باید دوربین و حسگرها را با آنها جفت کنید. دوربینها باید به وای فای خانه متصل شوند. همانطور گفته شد، دوربینهای امنیتی وای فای از شبکه 2.4 گیگاهرتزی استفاده میکنند و از باند 5 گیگاهرتز استفاده نمیکنند. شیوه جفت شدن در هر نوع دوربین متفاوت است، اما دوربینها باید در محدودهی روتر وای فای باشند. هنگامی که دوربینها با وای فای جفت شدند، تصویر هر دوربین را از طریق نرم افزار گوشی چک کنید تا مطمئن شوید که زاویهی تصویر درست است. هر دوربین صدا، حسگر حرکت و تنظیمات خودش را دارد که میتوان آنها را تغییر داد.
بیشتر دوربینهای امنیتی وای فای، ذخیره سازی 24 ساعتهی رایگان دارند و عموما این ویدئوها در کارت حافظهی محلی ذخیره میشود. برای امنیت بهتر، ذخیره سازی بهتر و نظارت از راه دور، میتوانید از خدمات ذخیره سازی ویدئوی ابری استفاده کنید. بعداز اینکه دوربین فعال شد میتوانید تصمیم بگیرید که از کدام طرح استفاده کنید. خدمات ذخیره سازی ابری هم اکنون در ایران هم ارائه می شود.
- جفت کردن حسگرها با هستهی مرکزی: با استفاده از اپ گوشی هوشمند خود، حسگرها را با هستهی مرکزی جفت کنید. فرایند جفت کردن ممکن است بار اول دست کار نکند و به همین دلیل لازم است که چندین بار این فرایند را تکرار کنید. بعد از اینکه سنسورها جفت شدند، میتوانید آنها در خانه نصب کنید. اپ موبایلی، بهترین موقعیتها را برای نصب به شما پیشنهاد میکند اما قبل از نصب حتما مطمئن شوید که سیستمها در برد موثر شبکهی بیسیم سیستم هستند.
- تنظیم سطح حساسیت: از اپ موبایلی برای تنظیم سطح حساسیت حسگرها، آپشنهای فعالسازی و غیرفعالسازی و سایر تنظیمات استفاده کنید.
- تست سیستم: اگر سیستم نظارتی دارید میتوانید با استفاده از اپ، آن را تست کنید. فقط مراقب باشید که هشدار حالت اضطراری را فعال نکنید.
آیا سیستمهای امنیتی خانگی بیسیم امن و قابل اعتماد هستند؟
سوای از اینکه نصاب چه کسی باشد، هک کردن یا از کار انداختن سیستم امنیت خانگی برای مهاجمین تقریبا غیر ممکن است. تقریبا بیشتر سیستمهایی که خودتان نصب میکنید و تقریبا تمام سیستمهایی که به صورت حرفه ای نصب میشوند برای اتصال اجزا به یکدیگر و سیستم نظارتی پروتکلهای بیسیم منحصر به فرد خود را دارند.
صفحه کلیدها، هستههای مرکزی، حسگرها و ردیابها، روی شبکهی بی سیمی کار میکنند که از بقیهی خانه جداست که باعث شده هک کردن آنها سخت و عملا غیر ممکن باشد. فقط دوربینهای امنیتی هستند که روی شبکهی وای فای کار میکنند. شبکهی وای فای در مقایسه با پروتکلهای بی سیمی که (مانند امواج Z) مورد استفادهی بقیهی سیستم هستند، امنیت کمتری دارد. در نتیجه، احتمال هک شدن دوربینها وجود دارد. البته اگر از تایید دو مرحله ای یا پسوردهای قوی استفاده کنید این خطر به میزان قابل ملاحظه ای کاهش مییابد. اگر دوربینی که خریده اید با باتری کار میکند، حتی اگر برق هم قطع شود دوربین به ضبط تصویر ادامه میدهد اما شما امکان دسترسی از دور یا مشاهدهی پخش زنده را نخواهید داشت.
خدمات نظارتی از طریق سرویس سلولی موبایل به خانهی شما متصل میشوند که تحت تاثیر قطع برق محلی نخواهد بود. اتصال سلولی به این معنی است که حتی اگر دزد خطوط تلفن را هم قطع کند نمیتواند سیستم را از کار بیندازد.
بیشتر سیستمهایی که به صورت خانگی یا حرفه ای نصب میشوند، شامل پشتیبانهای باتری نیز هستند که حتی در صورت قطع برق هم باعث میشود سیستم به کارش ادامه دهد.


بیشتر بخوانید:
منبع



